Testo 270 Olietester-sæt

Lynhurtig måling og test af fritureolie. Slut med at smide frisk olie ud! Spar penge og tid med en Olietester Du kan spare op til 30% af dit fritureolieforbrug ved at teste.

Vil du servere bedre mad og spare penge samtidig?

Kvaliteten af fritureolien er vigtig for kvaliteten af de madvarer, der steges. Er olien for gammel, får forbrugeren en dårlig smagsoplevelse og kan i værste fald blive syg. Men samtidig er det spild af penge at skifte olien ud, før det er nødvendigt.

Testo 270 frituretester finder det optimale tidspunkt til olieskift

Frituretesteren Testo 270 gør det nemt at tjekke olien regelmæssigt og holde øje med, hvornår det er optimalt at udskifte olien. Den robuste føler dyppes direkte i frituren, og oliens temperatur og polære komponenter (kvalitet) kan aflæses på displayet i løbet af et par sekunder. Du kan indstille to ønskede grænseværdier, og testerens farvedioder viser, når de fastlagte værdier overskrides. Måles fritureolien til at være for varm, udløses alarmen også.

Spar op til 30% af dit olieforbrug ved at teste olien

Når du får det optimale ud af din olie, vil det ofte have en positiv effekt på dit olieforbrug. Hvis du eksempelvis bruger 30 liter fritureolie om ugen og sparer otte olieskift årligt, varer det ikke længe førend instrumentet er tjent hjem. Læs her hvordan Select Service Partner har sparet 30% på deres olieforbrug med en Testo olietester.

270 er en robust olietester, der kan holde til lidt af hvert

Et plastetui beskytter frituretesteren, og en aftagelig kappe beskytter føleren mod stød og snavs. Såvel etui som kappe kan rengøres i opvaskemaskinen. Glasfiber kabinettet er robust: og ekstremt slagfast. Desuden olien sensoren er udført i metal og er derfor brudsikker.

Smart måleteknik – lynhurtig måling af temperatur og substans

Testo 270 måler lynhurtigt temperatur og konsistens. Du kan låse måleinstrumentet med en PINkode, så andre ikke kan ændre indstillingerne.

Tysk oliemåler med alarm fra Testo

Testo er en tysk virksomhed, der udvikler måleinstrumenter af høj kvalitet. Måleinstrumenter fra Testo har en lang levetid og er dermed en god langsigtet investering. Du skal bruge 2 AAAbatterier, der er nemme at skifte selv. Den estimerede batterilevetid er 30 timer. Der medfølger olie til kalibrering af oliemåleren.

Praktisk opbevaring af dit testudstyr

Der følger en plastikkuffert med i dette sæt, dermed kan du opbevare eller transportere dit måleudstyr uden fare for at det lider overlast.

Testo 270 oliemåler og termometer tekniske specifikationer

HACCP International godkendt

Hurtige og pålidelige målinger direkte i den varme olie

Visuel alarm når grænseværdier overskrides

Hygiejnisk og let at holde ren

Beskyttelsesetui og -kappe kan gå i opvaskemaskinen

Meget brugervenlig

Tekniske data

Opbevaringstemperatur -20 til +70 °C

Arbejdstemperatur +40 til +200 °C

Batteritype 2 AAA batterier

Batterilevetid Ca. 30 timer

Vægt 160 g inkl. batterier + TopSafe

Dimensioner 350 x 50 x 30 mm med TopSafe

Materiale/kabinet ABS

Følertype NTC

Måleområde +40 til +200 °C

Nøjagtighed ±1.5 °C

Opløsning 0.5 °C

Referenceolie til regelmæssig kontrol af måleinstrumentets nøjagtighed.

Plantebaseret til kalibrering og justering af Testo-fritureolietestereOpvarmes til + 50 ° C til kalibrering og justeringReferenceolie til kalibrering og justering af fritureolietesteren (1 x 100 ml).

Referenceolien giver dig mulighed for at kalibrere eller justere en Testo fritureolietester. Sænk blot måleinstrumentet (i kalibreringsfunktion) i den olie, der er opvarmet til ca. 50 ° C.

Ved kalibrering sammenlignes displayet på måleinstrumentet med den trykte værdi på referenceolieflasken og bemærkes. Eller juster måleinstrumentet til denne værdi.