Rent Drikkevand med Pureclean Vandrensningsmaskiner

Rent drikkevand er en mangelvare !

Det danske drikkevand er under pres og, har været det igennem mange år.

Alt drikkevand indeholder i dag pesticider, medicinrester og mikroorganismer i større eller mindre grad. 

Alt for ofte læser man i aviserne, at boringer er lukket, og at beboere i bestemte områder skal koge deres vand, før de må drikke det. 

Det skyldes ofte, at vandet indeholder colibakterier, som kan være meget farlige for mennesker.

Vandværkerne har ikke udstyr til at fjerne pesticid- og medicinrester, og derfor bliver problemet ikke løst.


Den overordnede udmelding er som regel, at vandet er godt, og at man overholder grænseværdierne.

Alt for få mennesker ved, at myndighederne blot hæver grænseværdierne, hvis grænseværdierne ikke kan overholdes. Uanset om grænseværdierne overholdes eller ej, er der stadig giftige stoffer i vandet, som ikke bør være der, og at værdierne ligger under de grænser, man sætter, betyder ikke, at de uønskede stoffer så er ufarlige. Det betyder blot, at vandet er knap så farligt, som hvis værdierne var

over grænseværdierne.  Med andre ord og sagt lidt hårdt: du bliver bare lidt langsommere forgiftet.

Det har langsigtede og usædvanlig dårlig indflydelse på dit helbred.

”Det danske drikkevand er noget af det bedste i verden”.

Det har vi fået at vide i mange år, men desværre er det ikke rigtigt.

Du har heldigvis mulighed for selv at sikre, at det vand, du drikker og bruger i din husholdning, er så rent, som det overhovedet kan blive.

Maskinerne fra Pureclean eliminerer mikroorganismerne, fjerner de fleste pesticider og medicinrester og booster antioxidanterne.

Antioxidanterne er vigtige for et velfungerende immunforsvar, og derfor vil dit helbred være bedre rustet, når du drikker vand fra en sådan maskine.

På den internationale rumstation drikkes denne type vand, hver eneste dag. Det gør de, fordi det er sundt, men også fordi, at antioxidanterne beskytter mod stråling fra rummet.

Vandet beskytter mod strålerne fra rummet således, at astronauterne ikke bliver syge af de store mængder stråler, de er udsat for gennem længere tid. Maskinerne kan fås i alle størrelser og mener du, at en meget større model, som kan producere mange flere liter i timen, er mere anvendelig for dig, så kontakt Pureclean – så finder vi en maskine, der kan klare dit behov.

Pureclean Drikkevandsmaskiner