Kursus

Pureclean tilbyder et skræddersyet kursus til dit behov og din virksomhed.

Vi har også en del standardkurser som vi kan afholde hos jer eller en placering der passer jer.

Kontakt os via vores kontaktformular på forsiden, hvis du ønsker et af de kurser vi tilbyder eller, hvis du har et specielt ønske. Så kan vi lave et kursus der passer til dine ønsker og krav.

Grundlæggende hygiejne l

Hygiejne er vigtigere end end nogensine tidligere. Sat på spidsen, er hygiejnen et spørgsmå om liv og død. Det gælder ikke kun i fødevarevirksomhede men også på kontorer og mange andre steder.

Grundlæggende hygiejne ll

Den vigtige hygeiejne er også en del af et indeklima. Et godt indeklima, en god hygiejne er med til, at optimeret de ansattes ydeevne og velvære.

Alt sammen er det faktorer der smitter positivt af på bundlinien.

Hvad er ATP og hvorfor er det vigtigt?

ATP + ADP og AMP er de vigtigste grundpiller i enhver form for hygiejnisk rengøring. På kurset lærer man også at bruge en Lumitester og hvad man kan bruge den til i din virksomhed.

Desinfektion og desinfektionsmidler

Mange har svært ved at vurdere hvilket et produkt der vil være bedst til det formål man skal brug det til. Man vil få et godt indblik i, det forskellige produkter på markedet og hvad der er af fordele og ulemper ved de forskellig produkter. Kurset lærer dig også, at finde ud af om et produkt er godkendt, af de rigtige myndigheder.

Bright Water

Kurset giver et grundigt indblik i, hvad Bright Water kan bruges til og, hvor effektivt det er. Bright Water er et produkt, der giver et firma et grønt aftryk og, som hjælper firmaer med, at leve op til UN´s 17 verdensmål.

Hvilke parametre er det der gør, at Bright Water er bedre og mere sikkert at bruge, end andre midler?

Firmaer der arbejder efter UN´s 17 verdensmål vil altid kunne mærke det, på både omsætning og arbejdsglæden hos personalet.

Alle kurser er certificeringskurser og afsluttes derfor med en skriftlig prøve.

Hygiejne – læren om renlighed.

·       PureClean kan hjælpe og rådgive virksomheder og private om hygiejne.Værdien af en indsats for bedre hygiejne i hjemmet, på dit arbejde, i skoler, på hospitaler, på plejehjem, i kantinen, i fødevareproduktioner, på farten og mange flere steder i hverdagen er vigtig for alle mennesker.


·       Hygiejne er fællesbetegnelsen for metoder til, at hindre smittespredning gennem renlighed, rutiner eller design der forhindrer bakterier og vira i, at forårsage sygdom.I praksis drejer dette sig om alt fra hænder, overflader, tøj og fødevarer – og fra hospital til hjem og ung til gammel.Alle kan hjælpe med, at forhindre smitte – professionelt og privat – til gavn for dem selv og samfundet.


·       Rapporter og undersøgelser viser desværre, at vi ikke bruger al den viden vi har, hvorfor mangelfuld hygiejne anslås at føre til, at mere end 3.000 danskere mister livet hvert år, at forårsage langt over en million sygedage og samlet set koste samfundet mia. af kroner.


·       PureClean vil gerne være med til, at ændre på hygiejnen, så vi kan skabe mere sundhed og livskvalitet gennem forebyggelse og god hygiejnisk adfærd.

·       PureClean hjælper og rådgiver firmaer til, at få en forbedret hygiejne til fordel for både ansatte og firmaet.

·       PureClean benytter de mest moderne og miljøvenlig løsninger der findes på markedet.·       PureClean har udviklet konceptet DeepClean og AfterClean, som på væsentlige og afgørende punkter adskiller sig fra almindelig rengøring.·       PureClean har metoder til effektiv forbedring af hygiejnen og samarbejder med internationale virksomheder der gør, at vi er helt i front med den nyeste viden og teknologi som gør os i stand til, at yde den bedste rådgivning for alle vores kunder.

God hygiejne hjælper os til et godt og sundt liv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og tilbud uden forsinkelse !

Tilmelding til vores nyhedsbrev

Ved at klikke på “Tilmeld” accepterer du vores servicevilkår