Testo 106-T1 Fødevaretermometer til egenkontrol

Testo 106-T1 er et hygiejnisk og robust indstikstermometer. HACCP International godkendt.

Testo 106-1 EN 13485 godkendt Termometer til fødevarer

Testo 106 er et robust og hygiejnisk indstikstermometer EN 13485 godkendt. Dermed overholder termometret alle krav i bekendtgørelsen om dybfrosne fødevarer.

Testo 106-1 termometer til alle fødevarer

Temperaturkontrol er et af nøglepunkterne ved egenkontrol af fødevarevirksomhed. Det er derfor vigtigt at have et termometer til fødevarer, der giver en nøjagtig og stabil temperaturmåling ved egenkontrol. Testo 106 indstikstermometer måler temperaturen i levnedsmidler på kun ti sekunder. Den smarte ”hold”knap gør, at man kan låse temperaturen på termometeret, så man ikke behøver at huske temperaturen til logbogen i hovedet.

Tysk kvalitetstermometer med alarm fra Testo

Testo er en tysk virksomhed, der bygger måleinstrumenter af høj kvalitet blandt andet til fødevareindustrien. Testo 106 er godkendt i forhold til EN 13485 og dermed til egenkontrol af fødevarer. Som ekstraudstyr kan tilkøbes et såkaldt topsafe - et hygiejnisk plastetui, der er stød og vandtæt og tilmed kan gå i opvaskemaskine.  Du finder tpsafe under fanen ”Tilbehør”.  Der medfølger også en holder til at sætte i bæltet samt en kappe til at sætte på føleren, så man ikke kommer galt af sted imellem måling af temperaturer.

Testo fødevaretermometer med stor nøjagtighed

Når det gælder måling af temperatur i fødevarer er nøjagtighed et vigtigt parameter. 106 fra Testo har en nøjagtighed helt ned til plus minus en halv grad celsius. Du kan lade termometret sidde i en fødevare, og det vil så afgive en alarm både med lyd og lys, når fødevaren er optøet og klar til videre forarbejdning og tilberedning. Ud over EN 13485 er Testo 106-1 HACCP godkendt internationalt.

Termometer til fødevarer med høj kvalitet og lang holdbarhed

Der medfølger et standard batteri af størrelsen C2032, der kan holde til over 350 timers måling af temperatur i levnedsmidler. Termometret kan måle fra minus 50 til plus 275 grader celsius, og det kan derfor også bruges i en snæver håndvending til at se kernetemperaturen på en steg. Termometret har en vægt på kun 80 gram og er derfor let transportabelt. Selve føleren på termometret er lang og tynd og efterlader derfor ikke mærker i de fødevarer, der er blevet testet. Termometrets føler er dog samtidig særdeles robust samtidig med, at den er tynd. Det tydelige LCD display gør, at måling af temperatur går nemt.

Testo 106-1 Termometer - tekniske specifikationer

T106 er et hygiejnisk og robust indstikstermometer og er EN 13485 godkendtPlastetui (topsafe) gør termometret stænktæt (IP67) samt beskytter termometret mod stød og snavs (ekstra tilbehør - medfølger ikke)Topsafe etuiet kan rengøres i opvaskemaskineNøjagtighed ned til +/-0,5 0CHurtige målinger - under 5 sekunder pr. målingHørbar og visuel alarmHoldknap sikrer korrekt aflæsning af måleresultatetAuto-hold giver besked når målingen er færdigTynd føler giver intakte fødevarerRobust føler forlænger levetiden på termometret

Tekniske data

Opbevaringstemperatur-40 til +70 °C

Arbejdstemperatur-20 til +50 °C

Batteritype3V button cell (CR 2032)

Batterilevetid350 timer

Vægt80 g

Dimensioner215 x 34 x 19 mm

Materiale/kabinetABS

Følerype NTC

Måleområde-50 til +275 °C

Nøjagtighed±1 % (+100 til +275 °C)±0.5 °C (-30 til +99.9 °C)±1 °C (-50 til -30.1 °C)

Opløsning0.1 °C

Tilbehør

Topsafe vandtæt beskyttelsesetui

Testo Topsafe beskyt dit termometer imod vandstænk, støv og snavs.

Etuiet kan vaskes i opvaskemaskinen.

Bælteclip m/beskyttelseskappe

Bælteclip Holdeklips med følerbeskyttelseshætte Beskyt dit termometer imens du bevæger dig i mellem målepunkter.

Praktisk bælteclip til opbevaring af måleudstyr i bæltet. Til sikker opbevaring af måleinstrument og følere. Med bælteklemme til sikker fæstning i bæltet.